CaféGalleri

Kunstnere

Vi afventer i øjeblikket tekst og billeder fra yderligere 55 spændende kunstnere som er tilmeldt

Gitte Thielst

Mit navn er Gitte Thielst, og jeg er en autodidakt
billedkunstner. Maleriet er min passion. Jeg bliver
superglad af at male, for her kan jeg sætte fantasien og
tankerne fri og lege med farver, strukturer, teknikker og
de historier, der pludselig dukker op i maleriet.
Jeg har i årevis malet med akrylfarver, hvor netop farver,
mix media, posca tudser, oliekridt, kul og mange
forskellige redskaber skaber dybde i maleriet og motivet.
Jeg holder af, at der er lidt råhed i mine malerier – så de
bryder pænheden og får lidt kant – lidt ligesom livet.
I mine billeder kan du digte dine egne historier ind – der
fortæller om dyr, skæbner og liv. De er ofte glade malerier – der giver glæde – et smil på læben, men også med en undertone af viden og alvor.
 
Tlf: 61 39 69 52

Alan Hauge

Telefon: 21 37 69 49

E-mail: alanhaugec@gmail.com
Hjemmeside: alans.dk
Jeg har en traditionel uddannelse indenfor det litografiske håndværk og fulgte med den tekniske udvikling som mediegrafiker.
Jeg er autodidakt kunstner. Jeg har i mange år arbejdet med Foto og Digital Art. I dag er det mest maleriet og skulpturer der er fokus på. Kan ses på alans.dk
Jeg har modtaget undervisning / sparring af bl.a. Erik Schwarzbart, Mette Lorenzen, Lars Christian Hansen, Vivi Amelung, Tina Lund Christiansen, Xenia Michaelsen.
For mig er legen med det visuelle en livsnerve. 
Jeg arbejder med Akrylmaling, Cold Wax & Oil, Mixed Media, Foto, Digital Art, Skulptur med Fiberbeton og Powertex.
For mig er et foto ikke bare et lille udsnit af virkeligheden, men et selvstændigt grafisk udtryk, hvor beskæring og lyssætning sætter stemning og ramme for billedets fortælling. 
Min computergrafik afspejler mangfoldigheden i den billedverden, der befinder sig mellem det rene fotografi og den rene computerart. Fra eventyrlige fantasier og nær naturalistiske portrætter hentet direkte fra et virtuelt univers til værker, der med afsæt i fotografiske elementer skubber grænserne for fotoet som grafisk udtryk.

Mette Binderup

Jeg hedder Mette Binderup og er psaligraf eller papirklipper.
Jeg har lavet papirklip længe… nok siden midt i 80’erne. Jeg har ALTID en saks og noget sort papir liggende fremme klar-til-brug. Det at klippe “kan alt” for mig: Det er både meditativt og noget jeg kan “koble af” med. Samtidig er det et kreativt åndehul fra hverdagens “hamsterhjul” – noget jeg bestemmer 100% over og kan bruge til hvad-jeg-vil – og jeg bruger det i høj grad til at udfordre mig selv!
Papirklip er min hobby – og den fylder meget og har givet mig mange glæder og kreative udfordringer gennem årene. For nogle år siden blev jeg momsregistreret med firmaet ‘Papercut by Binderup’.   
Inden corona havde jeg jævnligt udstillinger forskellige steder – men det har jo ligget stille i nogle år nu. Jeg har gennem tiden udstillet papirklip fra 10*10 cm til 70*120 cm… primært sort klip på hvid baggrund – og med flora og fauna som yndlingsmotiverne… men gerne med et humoristisk eller lidt skævt “tvist”.
Det er muligt at se fotos af en række af mine billeder på min hjemmeside: https://papercutbybinderup.dk/ Der findes også en oversigt over steder jeg har udstillet gennem årene på hjemmesiden.
I sommeren 2020 købte jeg en 3D-printer og begyndte at eksperimentere med at 3D-printe nogle af mine papirklip. Det var en mangeårig drøm at kunne få klippets tynde streger til at hænge “frit-i-luften”. Med 3D-print er det for første gang blevet muligt (som amatør) selv at stå for “alle trin” i processen og det gør det samtidig muligt at arbejde med helt små “oplag” og relativt billigt. Jeg kan klippe noget og lave en mobile ud af det – og hvis den bliver god, laver jeg måske fem eller ti… men så er jeg videre og i gang med en ny idé!!!

info@papercutbybinderup.dk

Ghauga

Hej jeg hedder Ghita Haugaard. Har malet akryl  og laver decoupage de sidste 5 år ca.  Jeg har haft udstillinger bl.a. på Galleri Grane på i Århus V.

ghaugaard@outlook.dk

Lone Kjær

Jeg laver abstrakte keramikfigurer.  Mine figurer er håndlavede, skøre, skæve og fantasifulde. Min kreative verden er spontan, underfundig og eksperimenterende. Inspirationen kommer meget ofte undervejs, mens jeg bearbejder leret og skaber skulpturen. At se og mærke leret vokse i hænderne på mig og blive til det mest fortryllende skøre, sjove, smukke og groteske. Det er livet for mig.

Lone Kjær 
Oddesundvej 174
9220 Aalborg Øst 
Mobil: 53545897
Facebook: 
Instagram: @fantasikeramik 

Anne-Mette Bærentzen

Mine billeder er inspireret af naturen og ofte en blanding af abstrakt og genkendelige figurer, dyr og væsner.
Jeg kan lide der er flere udtryk i billedet, så man hele tiden kan opdage nye detaljer.
Herudover maler jeg dyreportrætter, og det sjove er at hvert portræt får sit eget udtryk og
personlighed.
 
Anne-Mette Bærentzen
Tlf.: 23375363

KLart

Jeg er autodidakt kunstner, bosat i midtjylland.
Jeg holder af at gengive bløde former, hvorfor mange af mine værker indeholder kvindekroppe. Det er dog ikke mit eneste motiv, jeg eksperimenterer somme tider med skæve portrætter, flora, og en sjælden gang dyr, som motiver, men vender dog altid tilbage til kroppene som føles som min sikre base og min signatur.
Jeg maler oftest med akryl på lærred, men er også faldet for mediet Alkohol Ink, som gør det muligt at skabe lette, abstrakte værker, med utrolig farveintensitet, på papir.
Jeg maler oftest mine følelser ud, de kommer til udtryk i farvevalg, og måske også i motiv og komposition, og oftest bruger jeg kreativitet til at skabe et frirum fra hverdagen, tanker og bekymringer, og for at ha noget der er for mig.
 

Lotte Seide

Lotte Seide er 38 år gammel og autodidakt kunstmaler. Hun tager os med ind i et farverigt univers med tykke balletdansere og skæve musikanter i en jazz- og folkemusikalsk sammenhæng. Hendes malerier er energiske og levende med en legende streg. Den energi der afspejles i hendes malerier er et produkt af Lotte Seides maleteknik, som består af hurtige pensel og tuschstrøg med akryl på lærred. Lotte Seide udstiller til dagligt i et Kvindegalleriet  Gothersgade 37 og hendes kunst kan ses på www.lotteseide.dk

lotteseide@gmail.com – 60813610 

Melanie Theea Celinah Simonsen

Kunstneren har et øje for at skabe livlige og konkrete detaljer i hendes kunstværker. Hun har et talent for at sammensætte og arbejde med farver. Kunstneren har studeret farve psykologi og farvernes mentale, følelsesmæssige og fysiske påvirkning på menneskets velvære og trivsel. Kunstneren studerer og er interesseret i positiv psykologi, som fremtræder i hendes værker, og hendes ønske om at have positive indflydelser på andre menneskers personlig udvikling. Kunstneren har en stor passion for havet og naturen. Hendes ønske om at skabe tre dimensionale kunstværker stammer fra en drømmen om at kunst skal være mere end et æstetiskudtryk, men levende og sansemæssigt oplevelse.

Website: https://melaniesimonsen.com/

Mail: melanie@melaniesimonsen.com

Gert Wiberg Ramsing

Dekorationskunstner

Tlf.: 405 405 88

Mikkel Rohde

Min kunst er kort fortalt en undersøgelse af fravær og nærvær. Den er dikteret og intuitiv på samme tid. I øjeblikket er jeg meget optaget af paradokser og konflikter. Veje der mødes og skilles igen. Materialer og medier der clasher -og påvirker hinanden. Aktioner føder reaktioner. 
Tlf:  21 70 18 58

Per Møller

Oprindeligt er jeg uddannet i den grafiske branche med en uddannelse på den Grafiske Højskole og senere Akademiet for fri og merkantil Kunst i København som reklametegner.

www.galleripermoller.dk 

Mail: pml@firma.tele.dk
Telefon 48265442
Mobil 40401345

IOFEYE – Indira Hasimbegovic

Jeg er selvlært kunstner og har min selvstændige praksis. Jeg arbejder med forskellige medier – maleri, tegning, collage,  digitalkunst, video mm. 
Mit arbejde er drevet af intuitive og eksperimenterende processer og jeg elsker at udforske og følge processen med nysgerrighed hvad enten jeg arbejder med abstrakt eller figurativ tilgang. 
Der er ofte mange farver i mine værker, ligesom der også er mange lag af visuelle historier og lag. Jeg elsker mytologier, historier og sagn og ofte optræder der ærketyper eller mytologiske motiver i mine værker. 
For mig er kunst en måde hvorpå jeg kan udforske mig selv, mit forhold til livet og omverdenen og også en måde at udtrykke det “usigelige”. Jeg er betaget af de ting som sker mellem det bevidste og ubevidste og derfor er skabelsen også en opdagelsesrejse hver gang.
Jeg arbejder også til tider med kreative workshops, hvor hensigten er at de deltagende skal finde frem til deres egne intuitive processer og åbne op for kreativt flow uden selvfordømmelse. Jeg har haft mine værker udstillet forskellige steder i verdenen og på forskellige typer af lokationer. 
 
Dette var lidt om mig og min kunst. Jeg inviterer dig også til at kigge på min hjemmeside og min instagram for at få en bedre ide. Skulle der være andet jeg kan sende, sig endeligt til så sender jeg gerne. 
 
Bedste hilsner
Indira/IOFEYE
 
Telefonnummer: 81911455
Hjemmeside: iofeye.com

Aurelija Pestene

When only a photograph is not enough…
All my work is a mix between photography prints on paper or canvas and acrylic pointillism. Every
picture, every little dot has a meaning since the whole project is about time, about how fast it can
fly, how everything can change or become a blur in just a second and all that is left are memories:
the tiny colorful dots in all that change. 
It raises a question: what do we leave after ourselves – is it just a gray abstract mess, or is it
something that catches the eye, something bright and colorful, something that binds everything
together?
 
Name: Aurelija Pestene
Project name: On the Dot.
Phone number: 52822648
 
Her burde ikke være annoncer, og dette bliver den eneste; eftersom vi giver medlemskab væk i 2022 tillader vi os dog at trutte lidt i eget horn.

Mangler du et website?

Alt fra et digitalt visitkort1 til en fuldautomatisk webshop2.

1.200 - 7.900 kr.

1 Et digitalt visitkort er et en-sides website, bygget i WordPress. Kan udvides med flere sider, funktioner etc. i det uendelige.

2 En fuldautomatisk webshop betyder at dit motiv trykkes ad hoc på t-shirts, tasker m.m., og sendes til kunden uden at du behøver at løfte en finger.

Prisen inkluderer design, opsætning, domæne, hosting, e-mail, kobling til sociale medier, opsætning af kortbetaling, forsendelse, tryksaftaler m.m., og et års support.

For mere information ring uforpligtende til Hasse på 31 50 20 15, som gerne forklarer alt på en måde som helt almindelige mennesker forstår.

Ps: Vi kan også lave plakater, brochurer, flyers, bøger, visitkort, video, podcasts osv….

Tilføj kunstner

Fortæl gerne om det er en café, kro, restaurant eller andet, hvor meget plads I har til at udstille, og andre relevante detaljer. Fotos taler vi om efter tilføjelsen.

Tilpas kunstner